Izazvala reakcije
17

Rihanna u smjelim pozama i donjem vešu: Pjevačica itekako zna kako obradovati fanove

I. S.
Foto: Instagram/badgalriri
Foto: Instagram/badgalriri
Rihanna je za potrebe nove reklamne kampanje svog brenda Savage X Fenty pozirala u donjem vešu, a od fanova je prikupila brojne komplimente na račun izgleda.

Fotografisala se u grudnjaku i gaćicama s leopard uzorkom. Kosu je ofarbala u plavo, a izgled je upotpunila upečatljivim crvenim karminom i nakitom.

Iako se odlično snalazi u svijetu mode i ljepote, neki fanovi su joj također poručili da je sada vrijeme da se vrati na muzičku scenu. Posljednji album je objavila 2016. godine.

Foto: Instagram/badgalriri
Foto: Instagram/badgalriri

"Definitivno najzgodnija žena na planeti", "Koliko si lijepa", "Hvala ti što si mi uljepšala dan ovim fotografijama", "Očarala si nas svojom ljepotom, ali samo da te napomenem da očekujemo album", neki su od komentara.

Pjevačica je brend Savage X Fenty osnovala 2018. Njegova vrijednost je prije tri godine procijenjena na milijardu dolara.

Foto: Instagram/badgalriri
Foto: Instagram/badgalriri

Rihanna je ranije navela kako je kreirala spomenuti brend u cilju promocije raznolikosti u veličinama i bojama. Njene kolekcije nosile su mnoge poznate dame, među kojima su Gigi i Bella Hadid, Normani, Kehlani i mnoge druge.

Pjevačicina saradnica Adam Selman je u novom intervjuu za Harper's Bazaar izjavila:

"Kada je osnovala brend, nije imala djecu. Sada ih ima dvoje i očigledno je svjetska zvijezda. Stalno se bavi različitim stvarima i mislim da to zaista iziskuje drugačiji način življenja."