Nosila i šarena krila
34

Rihannino izdanje s karnevala o kojem se priča: Stigla u prozirnom kostimu prekrivena draguljima

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Rihanna se pobrinula da sve oči budu uperene u nju pojavivši se na karnevalu u svom rodnom Barbadosu, a nosila je prozirni kostim koji je bio ukrašen draguljima te dodatak poput krune na glavi, ali i ogromna šarena krila.

Šetajući ulicama karipskog ostrva, 36-godišnja zvijezda zapanjila je prolaznike zlatnim i bronzanim draguljima koji su krasili njeno tijelo.

Na glavi je imala nešto što je podsjećalo na krunu također sa zlatnim i bronzanim draguljima. Karnevalsko izdanje upotpunila je sandalama na petu te šarenim krilima. Nije dugo trebalo da njene fotografije s karnevala privuku pažnju i osvoje društvene mreže.

Rihanna je prisustvovala Crop Over karnevalu, a nakon višegodišnje pauze odlučila se vratiti. Naime, pjevačica je u prošlosti redovno posjećivala festival, a napravila je pauzu od 2019. godine zbog covida i dvije trudnoće.

Njeno pojavljivanje dolazi samo nekoliko sedmica nakon što se našalila da je ovog ljeta odustala od fit izgleda i trbušnjaka.

Pjevačica je nedavno privukla pažnju izazovnom kampanjom za svoj brend Savage X Fenty.

Iako se odlično snalazi u svijetu mode i ljepote, neki fanovi su joj također poručili da je sada vrijeme da se vrati na muzičku scenu. Posljednji album je objavila 2016. godine.