Kao da ne stari
112

Salma Hayek i dvije iste poze u kupaćem kostimu u razmaku od 20 godina: "Vječito zgodna"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Salma Hayek smatra se jednom od najatraktivnijih glumica svijeta čak i u svojoj 57. godini, a to je potvrdila poređenjem svoje dvije fotografije nastale u razmaku dvije decenije.

Naime, Salma je podijelila svoju fotografiju iz 1999. godine na kojoj se može vidjeti kako leži i pozira u smeđem bikiniju. Istu fotografiju uporedila je s izdanjem iz 2020. godine kada je pozirala na isti način noseći jednodijelni smeđi kupaći kostim.

"Neke poze nikad ne izlaze iz mode", napisala je glumica naglašavajući da je prva fotografija nastala za H&M kampanju, a druga za magazin L'Officiel.

Za atraktivnu glumicu često se kaže da djeluje kao da ne stari, a kroz decenije svoje karijere fanovi su je prepoznavali po ljepoti i nevjerovatnoj liniji.

"Vječito zgodna", "Salma mora da samo pije vino jer što je starija to je bolja", "Svakog dana sve ljepša", "Postaješ sve ljepša s godinama", pisali su obožavatelji meksičko-američkoj glumici.

Kako već godinama plijeni pažnju prirodnim izgledom, glumica je priznala i da nije koristila botoks. Za podcast Kelly Ripe "Let's Talk Off Camera", Hayek je tvrdila da svoj mladolik izgled održava meditiranjem.

Postala je sastavni dio njene wellness rutine. Dodala je da je dugotrajno praktikovanje meditacije pozitivno iznenadilo sve ljude oko nje, koji su joj rekli da izgleda 20 godina mlađe.