U pratnji supruga
47

Salma Hayek pobrinula se da skrene pažnju na večeri kod Macrona: Stigla u čipkanoj haljini

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Salma Hayek zajedno sa svojim suprugom Henrijem Pinaultom prisustvovala je večeri koju je organizovao Emmanuel Macron u čast posjete Joea Bidena, a tom prilikom pobrinula se da ostavi utisak svojom odjevnom kombinacijom.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron priredio je glamuroznu večeru u čast posjete američkog predsjednika Joea Bidena. Među slavnim gostima bili su dizajneri muzičar Pharrell Williams, glumica Berenice Bejo, teniska legenda John McEnroe sa suprugom pjevačicom Patty Smyth.

Pozvani su bili i Salma Hayek i njen suprug, francuski biznismen, Henri Pinault, a glumica se pobrinula da ostavi utisak.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Stigla je u crnoj haljini sastavljenoj iz dva dijela - gornjeg čipkanog kojim je naglasila obline te suknje koja se vukla po podu. Kosu je nosila uvijenu u blage talase, a šminku je naglasila crvenim karminom.

U ruci je imala clutch torbicu, a izgled je upotpunila s nekoliko komada nakita.

Također, i francuski biznismen, koji je u braku sa Salmom od 2009. godine, pojavio se u potpuno crnom izdanju - noseći odijelo, cipele, kravatu i košulju u istoj boji.

Francuski biznismen, koji se vjenčao sa Salmom 2009. godine, parirao je svojoj ženi u običnom mornarskom odijelu, košulji i kravatu.

Fokus večeri bio je proslavljanje odnosa između Francuske i Sjedinjenih Američkih Država.