Najava julskog broja
0

Selena Gomez krasi novu naslovnicu australijskog izdanja Vogue magazina

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američka pjevačica Selena Gomez krasi izdanje australijskog Voguea za mjesec juli/avgust, za koji je govorila o kuhanju, stvaranju sigurnog doma i pronalaženju sreće u životu. Povod za naslovnicu bilo je i lansiranje pjevačicinog brenda kozmetike "Rare Beauty".

Gomez se na fotografijama za naslovnicu pojavila u nekoliko neobičnih kombinacija, od žuto-zlatne košulje, preko voluminozne metalik haljine do ljubičaste jakne sa krznenim rukavima.

Za magazin je pjevačica govorila o iskustvu pandemije koronavirusa koja je donijela mnogo promjena, posebno za sve one koji rade u muzičkoj industriji te je otkrila kako joj ponajviše nedostaju putovanja koja su pratila natupe i koncerte.

Govorila je i o svom povratku muzici, a posebno je naglasila kako je spremna za povratak na televiziju nakon dugog izbivanja s malih ekrana.

Gomez se uselila u njenu novu kuću usred lockdowna, a za Vogue je kazala da je ona postala njeno utočište u karantinu zajedno sa vlastitim studijem, u kojem trenutno snima svoj sljedeći album, te kuhinjom u kojoj je snimala emisije "Selena + Chef".

[TWITTER]1406544797746307074[/TWITTER]

Također, još jedan razlog Seleninog intervjua i naslovnice za australijski Vogue jeste lansiranje njenog kozmetičkog brenda "Rare Beauty" u ovoj, ali i drugim zemljama jugoistočne Azije.

"Moj cilj s 'Rare Beauty' bio je srušiti nerealne standarde ljepote. Iz ličnog iskustva sam vidjela kako ti nemogući standardi ljepote imaju loš utjecaj na moje mentalno zdravlje i znam mnogo ljudi koji su se tako osjećali. Zbog ovoga mi je bilo važno da sa 'Rare Beauty' mogu stvoriti siguran, ugodan prostor u ljepoti i šire, koji podržava mentalno blagostanje naše zajednice", pojasnila je Gomez.