Prikupila komplimente
86

Severina počastila pratitelje atraktivnim izdanjem: Bujni dekolte u prvom planu

Klix.ba
Foto: Instagram/severina
Foto: Instagram/severina
Severina se na društvenim mrežama pohvalila naušnicama, ali je pažnju njenih pratitelja itekako privuklo nešto sasvim drugo - njen bujni dekolte.

Trenutno odmara pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

"Djevojka s bisernom naušnicom.jpg", navela je u opisu. Pratitelji na Instagramu su je u komentarima obasuli pohvalama na račun dekoltea.

"Svi mi koji nismo primijetili naušnicu", "O kojim naušnicama pričaš? Ne vidim", "Ljepotica", "Predivna si", neke su od njih.

Ova hrvatska pjevačica je u jednom od ranijih intervjua otkrila da praktikuje ashtanga jogu. Nazvala ju je najtežijim, ali ujedno najboljim eliksirom za tijelo i dušu. Osim vježbanja, priznala je da dobar izgled duguje i genetici. Čak i kada ima gust raspored, rijetko ko to primijeti na njoj.

"Desi se da spavam samo četiri sata dnevno i sve stignem. Niko nije zakinut. Potrebna sam svima - i sinu i sebi i majci i prijateljima i publici, a to zahtijeva vrijeme. Ponekad idem nauštrb sebe pa spavam malo da bih sve stigla. Naprimjer, ne znam kad sam mirno sjedila kod kuće i gledala televiziju, ali život mi je ispunjen", kazala je za Story.hr.