Prikupila komplimente
35

Sharon Stone u donjem vešu rekreirala legendarnu scenu iz "Sirovih strasti"

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Sharon Stone je rekreirala svoju legendarnu scenu iz filma "Sirove strasti" noseći donji veš i tako privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža.

Ona je u spomenutom filmu glumila Catherine Tramell, koja je odvratila policiju tokom ispitivanja tako što je raširila i ponovo prekrižila noge. Ova scena postala je jedna od najupečatljivijih u historiji kinematografije.

Glumica je u komentarima dobila veliki broj pohvala zato što je u 66. godini pozirala u ovom izdanju te dokazala da su godine zaista samo broj.

"Ovo želimo češće vidjeti - žene u zrelim godinama koje su odvažne", "Izgledaš tako seksipilno", "Te cipele! Te noge! Divna si od glave do pete", neke su od njih.

Fotografija je dosad prikupila skoro 200.000 lajkova na Instagramu.

Sharon je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice" detaljno opisala bijes koji je osjećala prema režiseru Paulu Verhoevenu.

Ošamarila ga je i napustila snimanje nakon što je shvatila da je ova scena uključena u film iako ju je prije toga uvjeravao da se to neće dogoditi. Verhoeven je negirao njene tvrdnje i naveo kako je bila upoznata s detaljima scene.

"Svaka glumica zna šta će biti ako je zamolite da skine donji veš i uključite kameru", dodao je.