L'Orealova revija
4

Slavne dame i impresivna modna izdanja: Paris Fashion Week otvoren je na spektakularan način

N. O.
Foto: EPA-EFE
L'Orealova revija na Paris Fashion Weeku (Foto: EPA-EFE)
Paris Fashion Week otvoren je spektakularnom revijom koja je uključivala zvijezde iz svijeta mode, glume i muzike, a među njima su se izdvojile Kendall Jenner, Jane Fonda, Anitta, kao i Andie MacDowell.

Dok je obilna kiša vani prijetila da pokvari početak pariske sedmice mode, L'Orealova revija donijela je očekivanu dozu glamura uz poznate dame koje su prošetale pistom.

Počev od Kendall Jenner u vatrenocrvenom izdanju koja je pokazala svoju novu boju kose, a uz nju pistom su prošetale Heidi Klum , Eva Longoria i Cara Delevingne.

Kendall Jenner (Foto: EPA-EFE)
Kendall Jenner (Foto: EPA-EFE)

Jenner je nosila dugu haljinu s prozirnim dijelovima te izrezom preko grudi, Longoria je blistala u bijeloj kreaciji naglašenog dekoltea, dok je Delevingne prošetala u dugom crvenom kaputu i kratkim hlačicama bez ikakvog gornjeg dijela.

Eva Longoria (Foto: EPA-EFE)
Eva Longoria (Foto: EPA-EFE)

Među ostalim zvijezdama koje su krasile modnu pistu bile su glumice Andie MacDowell, Jane Fonda, Viola Davis, te pjevačice Camilla Cabello, Anitta, Belinda i Rochelle Humes.

Fonda i MacDowell ponosno su pokazale svoju sijedu kosu, a prošetale su srebrnim šljokičastim kombinacijama.

Andy McDowell (Foto: EPA-EFE)
Andy McDowell (Foto: EPA-EFE)

Tradicionalna L'Orealova revija svake godine otvara Paris Fashion Week, a ove godine je tema bila "Walk Your Worth" u cilju osnaživanja žena i inkluzije.

"Ideja je da se javnosti omogući da sama vidi prekrasnu odjeću, okruženje i ljude kojima inače nikada ne bi imali pristup", rekla je za AFP generalna direktorica L'Oreala u Parizu Delphine Viguier.