Aria mall
1.7k

Španski modni brend Mango u ponedjeljak otvara svoja vrata u Sarajevu

M. G.
Prodavnica Mango u Sarajevu (Foto: I. Š./Klix.ba)
Prodavnica Mango u Sarajevu (Foto: I. Š./Klix.ba)
Sarajevo je od ponedjeljka bogatije za prodajni objekat popularnog španskog modnog brenda Mango. Otvorenje prodavnice zakazano je za ponedjeljak, 16. septembra, s početkom u 9 sati ujutro, na drugom spratu Aria Mall centra.

Za prvih 100 posjetiteljki Mango je pripremio simbolične poklone kao znak pažnje.

Mango je poznat po svojoj sofisticiranoj i modernoj odjeći, a nova prodavnica donosi bogat izbor sezonske kolekcije jesenjeg asortimana. Ljubitelji mode mogu očekivati savršene odjevne komade koji će oduševiti sve dame.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Osim odjeće, objekat Manga u Sarajevu nudi i kompletnu ponudu obuće, nakita, torbi i drugih modnih dodataka, pružajući sve što je potrebno za savršen izgled svake žene. Ovo je odlična prilika za sve ljubitelje mode da osvježe svoj garderober najnovijim trendovima i kreacijama koje su karakteristične za Mango.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Mango je jedan od najpoznatijih modnih brendova u svijetu, osnovan 1984. godine u Barceloni. Brend je prepoznatljiv po svojoj sposobnosti da kombinuje klasične i moderne stilove, pružajući ženama širom svijeta elegantne i nosive komade. Sa svojim kolekcijama, Mango donosi dašak sofisticiranosti i urbane elegancije, prilagođene svakodnevnim potrebama moderne žene.

Ne propustite priliku da posjetite novu Mango prodavnicu i otkrijete sve čari jesenje kolekcije.