Sezonski popusti
12

Svjetska moda po povoljnim cijenama: WOW Multibrand Designer Store donosi veliko sniženje

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store od sutra, 8. juna, donosi veliko sezonsko sniženje koje će trajati sve do 1. jula.

Veliki popusti na sve artikle ponudit će za žene i muškarce različitih životnih uzrasta i stilova, mogućnost osvježavanja svog modnog asortimana za različite prilike, koje su adekvatne za nadolazeće tople ljetne dane.

WOW Multibrand Designer Store nudi veliki popust od 50% na sve modele Cavalli Class i Adidas majica i polo majica, kao i različite odjeće brendova poput Liu Jo, Calvin Klein, Vila, Miroglio, kao i na sve ženske i muške tašne.

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store

Popust od 30% je omogućen za brendove Hugo, Boss, Armani, La Martina, Philipp Plein, Plein Sport i Tommy Hilfiger, te za obuću brendova Love Moschino, Cavalli Class i Philipp Plein, kao i na ostale mnogobrojne brendove.

WOW Multibrand Designer Store se nalazi na adresi Put života 16 -prizemlje u Sarajevu, desno prije ulaza u Merkator u Ložioničkoj ulici, gdje imate na raspolaganju i besplatan parking ispred objekta tokom kupovine.

Više detalja o svim artiklima možete pronaći putem zvaničnih provila na Facebooku i Instagramu, a uskoro će svi artikli za Bosnu i Hercegovinu i svijet biti dostupni i putem online web shop trgovine.

Multibrand Designer Store je koncept koji je osmišljen da na jednom mjestu omogući kupovinu zvaničnih licenciranih komada odjeće nekih od najvećih svjetskih brendova.