Djelo bh. brenda
120

Voditeljica Sumeja Arifović u zanimljivoj kreaciji na SFF-u: Pažnju privukla natpisom na ukrasu za glavu

I. S.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Bh. voditeljica Sumeja Arifović je na 30. izdanju Sarajevo Film Festivala privukla pažnju zanimljivom odjevnom kombinacijom te ukrasom za glavu.

Ranije je na društvenim mrežama navela da je ovo za nju posebna noć SFF-a. Nosila je kreaciju bh. brenda Casa di Campara koji je nedavno osnovan. Ukras je osmislio Fierce Eyewear.

"Fierce je ovog puta i moj stilista te se fantastično snašao i u toj ulozi. Sugestije je tražio od svjetskih stilista, između ostalog, i Tyja Huntera, koji već dugo sarađuje s Beyonce", napisala je.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Na ukrasu za glavu je pisao: "Directed by Vuletić, Tanović, Žalica, Duraković, Mustafić"... Sumeja je voditeljica na TV Alfa.

Pored rada na televiziji, Sumeja se bavi i modnim dizajnom te je osnovala brend Meyacota, a sudeći po fotografijama koje dijeli itekako se ističe i svojim stilom odijevanja, ali i vlastitim modnim kreacijama.

Njen stil oblačenja karakterišu jarke boje, životinjski print, a nerijetko i kombinacije različitih tekstura i materijala. Tako je bilo i večeras na SFF-u.