Nasmijane i elegantne
84

Voditeljice Lejla Durmo i Lejla Žunić zadivile fenomenalnim izgledom na 29. SFF-u

I. S.
Lejla Durmo i Lejla Žunić (Foto: T. S./Klix.ba)
(Foto: T. S./Klix.ba)
Bh. voditeljice Lejla Durmo i Lejla Žunić večeras su oduševile fenomenalnim izgledom na 29. izdanju Sarajevo Film Festivala.

Durmo je ostala vjerna svom omiljenom brendu Plusminus Fashion pa je obukla kreaciju koju je dizajnirala Ena Dujmović. Ovaj brend se trudi promovisati spoj modernog i tradicionalnog dizajna. Svaki odjevni komad je unikatan.

Lejla Durmo (Foto: T. S./Klix.ba)
Lejla Durmo (Foto: T. S./Klix.ba)

Izgled je upotpunila podignutom frizurom, naušnicama i otvorenim štiklama, koje su naročito popularne ove sezone.

Žunić je obukla haljinu koju je modne kuće Design by Emina, čija je vlasnica jedna od najboljih bh. dizajnerica Emina Husedžinović-Ibrahimović. Ona se modnim dizajnom bavi više od 25 godina, a njene kreacije vole mnoge poznate bh. dame.

Lejla Žunić (Foto: T. S./Klix.ba)
Lejla Žunić (Foto: T. S./Klix.ba)

"Kreativnost je moj životni moto. Uživam kreirajući, ali od toga i živim. Nikada nisam bila u iskušenju da se počnem baviti drugim poslom. Brzo je prošlo. Bilo je teških trenutaka, ali i uspjeha i sreće. Bitno je kontinuirano se baviti svojim poslom, stalno se edukovati i usavršavati", rekla nam je Emina dodajući kako ništa nije teško kada radite posao koji volite", rekla je Husedžinović-Ibrahimović ranije u razgovoru za Klix.ba.

Lijepa voditeljica Lejla Žunić večeras se odlučila za jednostavnu šminku i naušnice, a kosu je svezala u rep.