Iskoristite popust od 30%
185

WOW Multibrand Designer Store: Odjeća za sve uzraste po wow cijenama

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store
Odnedavno je u Sarajevu počeo sa radom WOW Multibrand Designer Store koji na jednom mjestu ima u ponudi najnovije modele poznatih svjetskih brendova za sve generacije i uzraste po iznimno povoljnim cijenama.

U aktuelnoj jesen/zima kolekciji mogu se naći odjevni predmeti brandova kao što su Philipp Plein, La Martina, Giorgio Armani, Armani Jeans, Gant, Lui Jo, Richmond, Calvin Klein, Diesel, Donatella i mnogi drugi, a u toku je praznično sniženje od 30 posto na sve artikle od 20. do 24. novembra.

Ljubitelji sportske opreme posebno imaju raznovrsnu ponudu modela branda Erima, čije artikle je moguće pronaći jedino u WOW Multibrand Store Designer Storeu u Sarajevu pored Erima shopa u Tuzli. Erima je vrhunski njemački brend sportske odjeće, obuće i sportske opreme, namijenjen za sve vrste rekreacija, profesionalnih treninga ili udobnih komada odjeće za slobodne aktivnosti.

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store

WOW Multibrand Designers Store se nalazi na adresi Put života 16 u Sarajevu, desno - prije ulaza u Merkator u Ložioničkoj ulici, gdje imate na raspolaganju i besplatan parking ispred objekta tokom kupovine.

Više detalja o svim artiklima možete pronaći putem web stranice wowshopping.ba, gdje također možete poslati direktno upit oko detalja za sve proizvode. U pripremi je i izrada i 3D online shopa, putem kojeg ćete u samo nekoliko klikova bez izlaska iz doma moći pregledati sve artikle i naručiti svoj željeni proizvod.

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store

Također, svi zaljubljenici u modu mogu zapratiti i zvanične Facebook i Instagram profile.

Koncept Multibrand Designers Storea ima za cilj da kupcima na jednom mjestu ponudi svu potrebnu garderobu vrhunske kvalitete za čitavo domaćinstvo pa tako na WOW prodajnom mjestu možete pronaći sve proizvode za žene, djecu i muškarce različitih stilova i za različite prigode.

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store

Misija WOW Multibrend Storea je spoj kvaliteta, stila i pristupačnosti svim uzrastima, kako bi i oni koji ne vole provoditi mnogo vremena u shoppingu, mogli pronaći sve potrebne stvari na jednom mjestu.