Ostavila je utisak
19

Zadivljujuće izdanje Due Lipe na premijeri filma "Barbie": Pozirala u potpuno prozirnoj haljini

N. O.
Dua Lipa na premijeri filma "Barbie" (Foto: Twitter)
Dua Lipa na premijeri filma "Barbie" (Foto: Twitter)
Dua Lipa prisustvovala je premijeri filma "Barbie" u Los Angelesu, a svojim izdanjem s crvenog tepiha zasjenila je i samu Margot Robbie koja tumači glavnu ulogu.

Za tu priliku, Lipa (koja glumi sirenu Barbie u filmu) obukla je usku prozirnu srebrnu haljinu koja je blistala na jakom kalifornijskom suncu. Prozirni materijal pokazao je da pjevačica na sebi ima samo donji veš.

Britanska pop zvijezda odlučila se za sjajne srebrne zatvorene potpetice, djelimično skrivene dugim rubom haljine. Izgled je upotpunila dodavanjem jednostavne dijamantne ogrlice i srebrnih naušnica.

Dua je u ovu kombinaciju unijela malo Barbieine omiljene boje žuto-rozim manikirom.

Pored posebnog pojavljivanja u filmu kao sirena Barbie u predstojećoj komediji, koja stiže u kina 19. jula, Dua je također imala priliku da napravi muziku za film. Njena pjesma, "Dance The Night", glavni je singl na soundtracku i službeno je objavljena 25. maja.

Režiju za film potpisuje Greta Gerwig dok postava uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.