U Las Vegasu
13

Zendaya ponovo plijeni pažnju modnim odabirom: Gola leđa i duboki dekolte

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Promovirajući svoj predstojeći film "Dune: II" na State of the Industry i prezentaciji Warner Brothers Pictures tokom ovogodišnjeg CinemaCona Zendaya je plijenila pažnju modnom kombinacijom.
Zendaya i Timothée Chalamet stigli su u Koloseum u Cezarovoj palati u Las Vegasu u utorak za tu priliku, a jedna od najtraženijih glumica današnjice pojavila se odjevena u kombinezon Louis Vuitton inspirisan odijelom.

Kombinacija koju je nosila potiče iz kolekcije brenda za jesen 2023., a sadržavala je prsluk svijetlobež boje bez leđa s dubokim dekolteom i svijetlosmeđe plisirane pantalone.

Kombinaciju je upotpunila blistavim zlatnim naušnicama, kao i s nekoliko narukvica i slojevitim zlatnim i dijamantskim prstenom, a na nogama je imala Christian Louboutin salonke.

Na crvenom tepihu Chalametu i Zendayi priključio se i Denis Villeneuve, reditelj filmova "Dune". Zendaya i Timothee vratili su se u Dune svijet nakon što su glumili u prvom dijelu naučno-fantastičnom filmu 2021. godine.

Nastavak, "Dune: Part Two", trebao bi biti objavljen kasnije ove godine.

Zendaya je svojim nedavnim pojavljivanjem u Mumbaiju oduševila prisutne na crvenim tepihom gdje joj je društvo pravio dečko Tom Halland.

Ova 26-godišnja ljepotica se pobrinula da oči javnosti budu okrenute prema njoj te je za tu priliku odjenula tamnoplavu svjetlucavu haljinu koja svojim dezenom, ali i krojem podsjeća na indijsku narodnu nošnju za žene.

Cjelokupno izdanje upotpunila je jednostavnom šminkom i nakitom, a opći utisak javnosti o njeno pojavi bio je, i te kako, pozitivan.