Pozirala ispred pozorišta
49

Zvezdana Stojaković blista i na 30. SFF-u: Zgodna voditeljica uz čiju emisiju započinjemo dan

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Atraktivna voditeljica Zvezdana Stojaković i ove godine svojim besprijekornim izgledom privlači pažnju na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Fotoreporteru Klix.ba je spremno pozirala u dugoj haljini nježnih boja, koju je kreirala Belma Tvico. Izgled je upotpunila blago uvijenom frizurom, jednostavnom šminkom i otvorenim štiklama.

Mnogim gledateljima je ona omiljena voditeljica uz čiju emisiju rado započinju dan. Od 2011. do 2020. je radila na Face TV, a od tada vodi "Jutro za sve" na BHRT-u.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, Stojaković ne krije da je išla pod nož. Naime, operisala je grudi i nos. Prije nekoliko godina je navela kako su plastične operacije ranije bile "rezervisane" samo za poznate ličnosti, ali da se u posljednje vrijeme na njih odlučuje sve više "običnih" ljudi.

Aktivna je na društvenim mrežama, a ranije je sa Samrom Menzilović vodila YouTube kanal S(p)retne žene.

"Novo digitalno doba donijelo je i neke sjajne platforme koje nam daju mogućnost da radimo ono što najviše volimo, a to je da pravimo priče s pozitivnim stavovima, ono što nam je u vremenu u kojem živimo itekako potrebno", rekle su tada za Klix.ba.