Ima 55 godina
26

Zvijezda "Baywatcha" obradovala pratitelje izazovnim snimkom: Kako stariš sve si zgodnija

Klix.ba
Foto: Instagram/donnaderrico
Foto: Instagram/donnaderrico
Donna D'errico, glumica iz serije "Baywatch", obradovala je pratitelje na Instagramu atraktivnim snimkom.
"Ništa, samo sjedim u automobilu", navela je u opisu videa na kojem pozira u Ferrariju. Nosila je providni grudnjak, gaćice u crvenoj boji i visoke štikle.

Uslijedile su pozitivne reakcije njenih fanova. "Kako stariš sve si zgodnija", "Svaka čast na fenomenalnom izgledu", "Ženo, pronašla si eliksir mladosti", samo su neki od komentara.

Ona je nedavno proslavila 55. rođendan, a povodom toga se fotografisala u kultnom crvenom kupaćem kostimu. Gornji dio kupaćeg je spustila, a bijelu majicu je podignula tako da joj se vidi dio grudi.

''Objavljujem seksi fotku za svoj rođendan, jer sam rekla da hoću i jer mi se tako sviđa. Zašto ne bih? Zabavite se danas. Ja sigurno hoću! Volim vas sve!'', napisala je.

Iako su mnogi oduševljeni njenim atraktivnim izdanjima, ponekad se dogodi da dobije kritike. No, ona na njih ne obraća pažnju.

"Brojne žene su se požalile na moj snimak jer misle da sam 'bolja od toga', 'prestara da nosim bikini' i 'očajna'. Reći ću vam nešto što bi vas moglo iznenaditi. Mogu nositi i raditi bukvalno šta god hoću. Kad već govorimo o tome, evo moja nova fotografija na kojoj nosim bikini i čučim na stoliću za kafu", napisala je ranije na Instagramu.