Do kraja maja
63

Odmor iz snova ima adresu: S.R.C. Ajdinovići vam nudi rani booking

Ljetna sezona uskoro počinje, a Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići u susret istoj vam je pripremio posebnu pogodnost.

Kompleks Ajdinovići, koji na nadmorskoj visini od 950 m pokriva površinu od preko 400.000 m2 koja je okružena crnogoričnom šumom, se nalazi nedaleko od magistralnog puta Tuzla-Sarajevo te se smatra jednim od najpopularnijih i najposjećenijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići je prvi i jedini all inclusive centar u Bosni i Hercegovini. Neograničena konzumacija hrane i pića, SPA centar, otvoreni i zatvoreni bazeni, sportska i dječja igrališta, animatori za djecu, jedan od najvećih zooloških vrtova u BiH, sportski tereni i dvorana, samo su dio usluga Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići.

U susret ljetnoj sezoni, Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići svim svojim zainteresovanim posjetiteljima nudi pogodnost pri rezervacijama termina za ljetnu sezonu, a koje budu izvršene do kraja mjeseca maja. Sve rezervacije koje budu izvršene do kraja maja za termine u mjesecima juni, juli i august, biti će izvršene po trenutnim cijenama za navedene mjesece, dok će Centar nove cijene za nastupajuću ljetnu sezonu objaviti uskoro.

Požurite, iskoristite fantastičnu pogodnost koju vam nudi S.R.C.A. i priuštite sebi i vama dragim osobama odmor iz snova!

Za rezervacije, te sva dodatna pitanja, kontaktirajte S.R.C.A. putem e-maila [email protected] ili pozivom na besplatni info telefon 080 02 22 29.

Trenutne cijene za juni, juli i august zainteresovani posjetitelji mogu saznati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići.

Više informacija o Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići možete pronaći na: www.srca.ba.