Ferhadija
102

Otvorena prva Barbour prodavnica na Balkanu: Sarajevo kao pionir mode u regiji

Barbour Sarajevo
Barbour Sarajevo
Sarajevo je postalo prvi grad u regionu i na Balkanu koji može da se pohvali ekskluzivnom Barbour prodavnicom, čime dodatno učvršćuje svoju poziciju na modnoj mapi.

Barbour je renomirani britanski brend poznat po ikoničnoj voštanoj jakni i tradiciji dugoj preko 125 godina.

U svojoj prestižnoj, ujedno prvoj radnji u ovom dijelu svijeta, donosi kolekcije odjeće i modnih dodataka koje su postale sinonim za britanski stil, funkcionalnost i bezvremensku eleganciju. Sada i ljubitelji mode u Sarajevu imaju priliku da uživaju u kvalitetu koji Barbour nudi.

Barbour Sarajevo
Barbour Sarajevo

"Ponosni smo što je Sarajevo otvorilo prvu Barbour prodavnicu. Ovo je veliki korak za naš grad i region, jer uvodimo brend koji je simbol kvaliteta, izdržljivosti i elegancije", izjavili su iz firme Time Out d.o.o.

Barbour, osnovan davne 1894. godine, poznat je po spoju tradicije i modernog dizajna, stvarajući odjeću koja zadovoljava i najzahtjevnije modne standarde. Prodavnica u Sarajevu ponudit će širok asortiman, od klasičnih voštanih jakni do modnih dodataka, uključujući šalove, torbe i šešire, te će postati nezaobilazna destinacija za sve one koji cijene vrhunski kvalitet.

Barbour Sarajevo
Barbour Sarajevo

Smještena u samom centru Sarajeva, na adresi Ferhadija 2-4, Barbour prodavnica odražava duh inovacije i luksuza, donoseći svjetske modne trendove u srce Balkana.

"Pozivamo vas da posjetite našu novu radnju i otkrijete svijet Barboura u kojem se britanska elegancija susreće s nepobjedivom funkcionalnošću", poručuju iz kompanije.