TC Wisa Stup
251

Otvorena The Dream Playground rođendaonica i igraonica

Dana 23.3.2022. godine u TC Wisa Stup Sarajevo sa radom je počela The Dream Playground rođendaonica-igraonica koja oduševljava prelijepim, veoma skladnim i unikatnim izgledom i u kojoj će zasigurno najviše uživati mališani.

Poseban segment The Dream Playground rođendaonica-igraonice je organizacija rođendana.

Za dekoracije je zadužena ekipa sa višegodišnjim iskustvom - Dream Balloons, koja je već poznata po jedinstvenim i veoma popularnim dekoracijama.

Nove i posebne dekoracije očekuju vas u ovoj rođendaonici, što garantuje nezaboravne uspomene za vaš poseban i bitan životni događaj.

Ukoliko želite provesti ugodne trenutke u The Dream Caffe-u uz savršene tople napitke, svježe cijeđene sokove, a vaše mališane prepustiti profesionalnom timu svakako posjetite The Dream Playground.

Rad "Dream Team-a" možete pogledati posjetom instagram profilu i uvjeriti se u jedinstvene kreacije ove vrlo vrijedne ekipe koju na ovoj popularnoj društvenoj mreži prati više od 8 hiljada pratitelja.

Spoj koji čini nešto što je nedostajalo našem gradu The Dream Playground i The Dream Caffe sa posebno kreirananom rođendanicom ispunit će sve vaše zahtjeve.

U prizemlju TC Wisa se nalazi i Dream Balloons prodavnica sa najvećim izborom balona u BIH, tako da sve potrebno za slavlje možete pronaći na jednom mjestu.