Održana promocija
27

Pelinova: Vrhunski biljni liker koji spaja tradiciju i inovaciju dostupan na tržištu BiH

Svečano predstavljanje Pelinove
Svečano predstavljanje Pelinove
U prestižnom Four Seasons Penthouse restoranu, uz jedinstveni pogled na grad obasjan zlatnim sunčevim zrakama, održano je svečano predstavljanje Pelinove – vrhunskog biljnog likera koji donosi spoj drevnih biljaka i modernih okusa.

Na ovom ekskluzivnom događaju, kojem su prisustvovali brojni poznati gosti, influenceri i predstavnici medija, Pelinova je službeno predstavljena i sada je dostupna na tržištu Bosne i Hercegovine.

Pelinova, inspirirana tradicijom i raznolikošću, a vođena željom za inovacijom, predstavlja jedinstveni biljni liker kreiran za istinske ljubitelje likera i posebnih trenutaka. S mješavinom 30 ručno biranih biljaka i začina nudi autentičan okus koji oduševljava na prvo kušanje.

Svečano predstavljanje Pelinove
Svečano predstavljanje Pelinove

Kolombo korijen i pontski pelin, nositelji okusa, savršeno su se sljubili s anisom, korijanderom, gorkom narančom, angostura korom, anđelika korijenom, cejlonskim cimetom, stolisnikom i bobicama kleka, stvarajući bogatstvo aroma koje obećava postati nova priča za generacije koje dolaze.

S prvim gutljajem Pelinove, intenzivna gorčina pelina polako se smiruje otkrivajući slojeve slatkih i začinskih nota. Suptilna slatkoća anisa i začinski tonovi korijandera i đumbira stvaraju kompleksan i uravnotežen okusni profil koji osvaja nepce. Pelinova je stvorena za sve prilike – od ležernih okupljanja do svečanih proslava, te se najbolje poslužuje ohlađena, kao aperitiv, digestiv ili osvježavajući dodatak koktelima s tonikom, limunom ili narančom.

Svečano predstavljanje Pelinove
Svečano predstavljanje Pelinove

Pelinova je stvorena za uživanje u odličnom društvu, dijeljenje nezaboravnih priča i slavlje svih životnih trenutaka.

Gosti su uživali u svakom gutljaju ovog autentičnog likera, dok su opušteni ritmovi saksofona i ugodna glazba stvarali savršenu kulisu za večer. Atmosfera je bila ispunjena smijehom i pozitivnom energijom, potvrđujući da Pelinova ne osvježava samo nepce, već i obogaćuje trenutke zajedničkog druženja.