Traje do 22. septembra
44

Adrenalin zove: Upoznajte izazove i ljepote Blagaja na Climbing Festivalu

I. B.
Blagaj Climbing Festival
Blagaj Climbing Festival
Blagaj, poznat po svojoj bogatoj historiji i prirodnim ljepotama, polako postaje i prepoznatljivo odredište za sportsko penjanje, a i ove godine svi ljubitelji adrenalina i penjačkih izazova mogu uživati u Blagaj Climbing Festivalu.

Četvrti po redu Blagaj Climbing Festival počeo je 16. a trajati će do 22. septembra u Eko centru Blagaj. Kroz sedam dana, spremio je bogat program sa preko 15 različitih aktivnosti u kojima još uvijek možete uživati.

Samo neke od njih su:

Blagaj Climbing Festival
Blagaj Climbing Festival
  • Blagaj Heritage Tour – istražite bogatu kulturnu baštinu Blagaja Highline radionica – za iskusne i početnike skywalkere
  • Climbing Day with Locals – zajedničko penjanje sa lokalnim penjačima
  • Soaring Silks: Aerial Performance – spektakularni performansi plesa na svili u kanjonu Blagaja
  • Traditional Beans Feast – uživanje u tradicionalnom jelu na lokaciji Rebro
  • Buna River Clean-Up – eko akcija čišćenja rijeke Bune
  • Outdoor Movie Night – filmska večer na otvorenom pod zvijezdama
  • Climbing Games – zabavna natjecanja u penjanju za sve uzraste
  • Craft Bazaar – jedinstveni bazar s lokalnim proizvodima i rukotvorinama
  • Pizza Night Delight – večer uz pizze i zabavu
  • Live Music & DJ – muzički nastupi i DJ setovi za savršeni završetak dana

Ovaj događaj obogaćuje društveni život Blagaja i nudi mladima priliku za razvoj novih vještina kroz zabavu i edukaciju. Prošle godine, okupio je posjetitelje iz preko 20 zemalja, a ove godine očekivan je još veći odziv.

Blagaj Climbing Festival
Blagaj Climbing Festival

Naravno, festival ne mora biti samo povod za dolazak penjača. Bez obzira jeste li profesionalni penjač ili jednostavno uživate u prirodi, Blagaj Climbing Fest ima nešto za svakoga. Posjetitelji će moći sudjelovati u raznim aktivnostima ili jednostavno uživati u bogatoj ponudi lokalnih proizvoda.

Festival slavi različitost i povezuje ljude s različitim interesima kroz nova iskustva i dublji kontakt s prirodom. Sudjelujte u radionicama na penjačkom sektoru Rebro uz podršku profesionalaca ili jednostavno uživajte u druženjima pored vatre.

Kako bi podržali lokalnu zajednicu i unikatne male biznise, tu je i bazar domaćih proizvoda, koji je prilika da probate autentične delicije i podržite male lokalne proizvođače.

Svoje mjesto i dalje možete osigurati na linku, gdje možete pronaći detaljan raspored i ostale zanimljivosti o festivalu.