Evo šta ga je oduševilo
119

Britanski travel influenser preporučuje bh. grad kao omiljeni izlet iz Dubrovnika

N. O.
Britanski travel influenser Matt James podijelio je utiske iz Mostara, kazavši da je to njegova omiljena destinacija za jednodnevni izlet iz Dubrovnika.

Brojni svjetski travel influenseri preporučuju posjetu Bosni i Hercegovinu, a čak je i National Geographic BiH označio kao odličnu alternativu za prenapučeni Dubrovnik.

Matt James je još jedan u nizu koji je bio oduševljen nakon posjete, a podijelio je utiske iz Mostara te prilikom posjete vodopadu Kravice.

"Od zadivljujuće arhitekture Starog Mosta do osvježavajućih vodopada Kravice, pokrit ćemo sve najvažnije. Ne propustite usputna zaustavljanja za ukusnu hranu, uključujući fantastično mjesto za ručak i slatki sladoled", navedeno je u opisu YouTube videa u kojem su preporučili šta vidjeti.

"Voda je nevjerovatno lijepa. Toliko je kristalno čista i plava", kazao je Matt o Neretvi.

Ističući da je Mostar grad mostova, u videu je naglašeno čak da su ga kaldrma i uličice u Starom gradu podsjetile na filmove o Harry Potteru.

Vodopad Kravice opisali su kao još jedno nevjerovatno lijepo mjesto, a preporučili su da ga birate za odmor od bar pet sati kako bi mogli uživati.