Cijene se od 340 dolara
12

Luksuzni hoteli u Aziji nude najpovoljnije aranžmane za turiste

S.H.P.
Dok svijet i dalje olakšava mjere sigurnosti, javljaju se prilike za prvi val putovanja neustrašivih turista. Poslije višemjesečnog zatvaranja, odmarališta i hoteli željni su povratka lokalnih i međunarodnih turista.

Poslije višemjesečnog zatvaranja, i odmarališta i hoteli, razumljivo su željni povratka lokalnog i međunarodnog poslovanja, što znači da se mogu ugovoriti neki zvjezdani ugovori za odmore ili duža odmora.

Neki luksuzni hoteli u Aziji napravili su povoljne ponude za sve svoje posjetitelje.

Rosewood, Hong Kong

Ovaj hotel nudi prelijep pogled na gradsku čuvenu luku Victorria. Otvorio se prošlog proljeća. Ultraluksuzna ponuda uključuje program Urban Escape koji gostima nudi značajne uštede. On uključuje 130 dolara za ručavanje, 100 dolara kredita za spa ugođaj i 65 dolara za lokalno maloprodajno mjesto K11.

U sklopu globalnog programa zaštite zdravlja i sigurnosti, u hotelu će vam se provjeriti temperatura, pojačati higijena, a uvedeni su i novi protokoli u sobama.

Cijene soba kreću se 630 dolara po noći.

Odmaralište Four Seasons, Langkawi

Odmaralište Four Seasons nalazi se na otoku Langkawi u Andamanskom moru i popularno je po svojim očaravajućim plažama, zalasku sunca, džunglama, te avanturama koje ovdje možete doživjeti.

Odmaralište Four Seasons Resort Langkawi ponovno će otvoriti svoja vrata 10. juna i nude 40 posto uštede na noćenju i doručku. Ponuda je dostupna do septembra.

Šetnje plažom, šumama, penjanje po stijenama i lokalni kulinarski časovi samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati sa svojom porodicom. Cijene se kreću od 340 dolara po noći.

Capella, Singapur

Kompleks s 5 zvjezdica nalazi se na otoku Sentosa. Ovaj kompleks je 2018. godine bio mjesto sastanka sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una i američkog predsjednika Donalda Trumpa. Gosti koji budu boravili u ovom hotelu mogu uživati u svakodnevnom doručku i to sa 20 posto popusta na hranu i piću u restoranima The Knolls i Kasia.

Cijene se kreću od 487 dolara po noći, ponuda vrijedi do 31. augusta.

Hotel Cape Fahn, Koh Samui, Tajland

Ovaj hotel nalazi se na privatnom otoku u Tajlandskom zaljevu, samo nekoliko metara od obale Koh Samuija. Hotel Cape Fahn sastoji se od 22 privatne vile koje imaju svoje bazene.

Vile koje se nalaze usred tropskog zelenila, prostiru se na 300 kvadratnih metara. Uključuju prostranu spavaću sobu i odvojeni dnevni boravak, vanjski tuš i besplatan minibar koji se svakodnevno puni.

Kao član malih luksuznih hotela svijeta, Cape Fahn slijedi stroge protokole kako bi osigurao sigurnost gostiju s detaljima poput strogog poštovanja socijalne distance u svim javnim prostorima kao što su plaže, restorani i spa centri.

Boravak od četiri noćenja u vili s tropskim bazenom košta 1.292 dolara.

Nihi Sumba, Indonezija

Hotel Nihi Sumba nudi 28 vila. Obećava bijeg od svakodnevnog života. Na otoku se nude i surf pauze, poznati spa centri, oblje prirodnih divljina koje treba otkriti ali i drevnu plemensku kulturu.

Boravak po noći košta od 550 dolara, a u ponudu ulaze i tri obroka. minibar, obilazak zaklade Sumba i morske aktivnosti. Ponuda važi od 1. juna do 22. decembra.