Promo
336

Mjesec godišnjih odmora nam se bliži: Zavirite u januarsku ponudu ambijenta SRC Ajdinovići

SRC Ajdinovići
SRC Ajdinovići
Zasluženi odmor nakon iscrpnih mjeseci rada i školskih obaveza možete i ove godine provesti u fabuloznom ambijentu Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići. Savršeno mjesto za cjelokupnu porodicu i prijatelje uz all inclusive aranžman te super pogodnosti i nove, povoljnije pakete.

Nova kalendarska godina sa sobom donosi i nove ciljeve i standarde usluge. Svakodnevno gosti svojim povratnim informacija učestvuju u kreiranju boljih uslova i povoljnijih cijena boravka u turističkom naselju Ajdinovići.

Smještajne jedinice

Ajdinovići su s razlogom turističko naselje jer nude nekoliko vrsta smještajnih kapaciteta, za svaki vid odmora i to: hotel, depadans u središtu Centra, novoizgrađeni apart hotel, bungalovi uz šetnice i jezera, planinske kuće okružene šumom i luksuzne vile u tihoj zoni Centra.

Hotelske sobe su opremljene po najvišim standardima pa je stoga, za goste koji žele boraviti u neposrednoj blizini usluga i sadržaja Centra, hotel pravi izbor.

Za bračne parove sa djecom, grupe prijatelja ili goste koji jednostavno preferiraju boravak u zasebnim jedinicama onda su tu planinske kuće, bungalovi i luksuzne vile.

SRC Ajdinovići
SRC Ajdinovići

Zimske čarolije

Zimu i snježne padavine gosti Centru mogu iskoristiti za sankanje i skijanje po već unaprijed pripremljenim stazama. Za djecu je dostupan i ski lift te cjelokupna oprema za skijanje uz besplatno korištenje. Također tokom zimske sezone, otvoreno je i klizalište za djecu i odrasle uz obezbjeđenu opremu.

U all inclusive ponudi je uključen boravak, ali i hrana, piće, uživanje u čarima SPA centra te nevjerovatnog krajolika u SRCU Romanijske i Nišićke visoravni, koja je u zimskim mjesecima posebno čudesna.

Novi paketi

Januarska cijena jedne noći u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići iznosi 149 KM. Ovog januara gosti mogu iskoristiti i nove pakete za dvije odrasle osobe:

Paket 1 za dvije osobe - All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe po cijeni od 380 KM.

Paket 2 za dvije osobe - All inclusive aranžman dvije noći/tri dana vikendom za dvije odrasle osobe po cijeni od 480 KM.

SRC Ajdinovići
SRC Ajdinovići

Mislimo na porodice

Domaćini ističu da su najčešći gosti Centra upravo bračni parovi sa djecom. Cilj je bio, da u 2023. godini, ovoj skupini ponude što povoljnije cijene boravka kako bi još jednom pokazali da su najbolja opcija za porodične posjete.

Turističko naselje Ajdinovići nudi tri paketa:

Porodični paket 1 - All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 450 KM. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Porodični paket 2 - All inclusive aranžman dvije noći/tri dana (petak - nedjelja) za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 590 KM. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Porodični paket 3 - All inclusive aranžman četiri noći/pet dana (ponedjeljak - petak) za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 650 KM. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Porodični all inclusive paketi nude tri obroka i neograničenu konzumaciju hrane na bazi švedskog stola. Također, na raspolaganju su sve usluge SPA centra: bazen sa toplom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje.

SRC Ajdinovići
SRC Ajdinovići

Zoološki vrt

U vremenu kada je jedini prozor u svijet postao mobilni telefon pravo je malo čudo imati direktni dodir sa prirodom i upoznati se sa brojnim domaćim i divljim životinjama. Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. Alpsko-tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko-brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju.

Dodatne aktivnosti

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja za djecu, ZIP-line te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Program sa fizioterapeutom se sastoji od raznih vrsta masaža, hidžama i tretmani kiropraktike. Za sve goste je dostupno individualno savjetovanje i program prilagođen njihovim potrebama.

Također, u dućanu SRCA gostima možete pronaći širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, + sok od aronije i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz ponude.

Za više informacija o januarskoj ponudi posjetite web stranicu www.srca.ba, a za rezervacije smještaja kontaktirajte [email protected] i 061/903-703.