Spremite se za avanturu
31

Od šetnje Sarajevom do besplatnog putovanja u Tokio: Moguće je, a ovo su svi detalji

Tokio je najmnogoljudniji grad na svijetu i po mnogo toga je poseban
Tokio je najmnogoljudniji grad na svijetu i po mnogo toga je poseban
Japan - zemlja bogate kulture, najvišeg nivoa pismenosti i prosječnog životnog vijeka od 84 godine - fascinantna je po mnogo čega. Povrh svega, dom je i najmnogoljudnijeg grada na svijetu, Tokija. Da li biste odoljeli šansi da ga besplatno istražite?

Zamislite grad besprijekorno čistih ulica, gdje su ljudi nevjerovatno ljubazni, a tradicija i budućnost (koja je gotovo nepojmljivo naprednija od one koju trenutno zamišljate) čine savršen sklad. Da, govorimo o Tokiju - glavnom gradu Japana i mjestu gdje se sve čini drugačijim.

Za nas na Balkanu, Japan može djelovati kao potpuno strana dimenzija svijeta, a upravo to i jeste njegova čar. Šetajući ulicama Tokija i čuvenom Shibuyom, jednom od najprometnijih raskrsnica na svijetu, osjetiti ćete zarazan ritam života, a između dinamičnih ulica među neboderima i mirnih zen vrtova u staroj jezgri Asakusi, zapanjiti će vas niz kontrasta koji se međusobno upotpunjuju.

Shibuya, jedna od najprometnijih raskrsnica na svijetu
Shibuya, jedna od najprometnijih raskrsnica na svijetu

Svojim hramovima, muzejima i tradicionalnim čajankama, Tokio će osvojiti sve ljubitelje kulture, ali i one koji to nisu bili, dok će gurmani uživati u najfinijim okusima japanske kuhinje i svih njenih izdanja.

Možda čak do danas niste ni znali da želite posjetiti ovaj grad. No, ako ste ikada maštali da se prepustite avanturi koja će vas izbaciti "iz cipela", ali na onaj pozitivan način, Tokio je idealna destinacija za to. A, upravo sada, pruža vam se jedinstvena prilika da u tom putovanju uživate besplatno.

Ako ste IQOS korisnik postoji mogućnost da besplatno otputujete u Tokio. Naime, kompanija Philip Morris International obilježava 10 godina IQOS inovacije, a iako smo mislili da smo od njih već sve vidjeli kada je riječ o benefitima i zanimljivim aktivnostima za njihove registrovane korisnike, ovoga puta ponovo su nas uspjeli iznenaditi.

U znak zahvalnosti za lojalnost, one najspretnije odlučili su obradovati, ni manje ni više, nego putovanjem u Japan. Čak deset registrovanih korisnika iz cijele BiH pridružiti će hiljadama drugih IQOS korisnika iz cijeloga svijeta kako bi proslavilo ovaj jubilej s brendom u zemlji gdje je sve počelo.

IQOS vas vodi u Tokio
IQOS vas vodi u Tokio

Kako učestvovati?

I samo učešće u IQOS ljetnoj aktivaciji je prava avantura i zato se isplati pokušati. A, od čega prvo krenuti, nego od validne putne isprave?

Prvo što trebate učiniti jeste preuzeti svoj IQOS Together.X pasoš za Tokio. To možete učiniti na najbližem IQOS prodajnom mjestu - IQOS Butiku, IQOS zoni ili tako što ćete pronaći jedno od IQOS stjuardesa u gradu u periodu od 16. do 23. augusta. Zatim, avantura može da počne.

Ono što ćemo ovdje otkriti je to da su prva stanica vašeg putovanja tri zabavna kviza koja vas čekaju u modernim ambijentima Delikatesne radnje, Kawe i Fuke, a sve detaljnije informacije, upute i ostala iznenađenja pronaći ćete na linku.

Najbolja stvar u utrci za Tokio je ta da ni oni punoljetni pušači koji tek planiraju preći na bolju alternativu i nabaviti svoj prvi IQOS uređaj, nisu zakasnili. Naprotiv, ako se odlučite za kupovinu IQOS ILUMA uređaja tokom IQOS ljetne aktivacije, automatski dobijate pasoš i možete započeti svoju avanturu.

IQOS Butik
IQOS Butik

Iako ljeto polako odmiče, IQOS tim pokazuje nam da se itekako još čemu imamo nadati. Uostalom, ovaj brend uveseljava svoje registrovane korisnike tokom cijele godine, no njihova ljetna aktivacija donijela je priliku koja se ne pruža baš svaki dan. Putovanje u Tokio, u Zemlju izlazećeg sunca, jedinstvena je šansa da istražite jedan od najdinamičnijih gradova na svijetu, a možda baš vi budete među najsretnijima koji će osigurati svoje mjesto u avionu za Japan.

Pripremite se, jer utrka traje od 16. do 23. augusta. Ne propustite svoju priliku – Tokio vas zove.

O svim pogodnostima i preuzimanju svog IQOS Together.X pasoša, pročitajte više ovdje.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost. Samo za punoljetne