Superiorna komunikacija
24

Super vijesti za korisnike mobilne mreže BH Telecoma: Automatska aktivacija VoLTE usluge

BH Telecom VoLTE
BH Telecom VoLTE
Od 1. oktobra 2024. godine, BH Telecom započinje automatsku aktivaciju VoLTE (Voice over LTE) usluge za sve korisnike koji posjeduju mobilne telefone certificirane za korištenje u 4G mreži.

Ova napredna usluga omogućava superioran kvalitet govora, brže uspostavljanje poziva, kao i istovremeno korištenje interneta tokom razgovora.

VoLTE pruža korisnicima brojne prednosti, uključujući:

  • Izvanredan kvalitet glasovnih poziva u odnosu na tradicionalne 2G/3G mreže
  • Brže uspostavljanje poziva
  • Mogućnost video poziva (ViLTE) uz viši nivo kvaliteta
  • Uštedu baterije, što je posebno korisno za one koji često telefoniraju

VoLTE usluga je dostupna svim privatnim i poslovnim korisnicima postpaid tarifnih paketa s uključenom govornom uslugom. Nakon aktivacije, korisnici će primiti SMS poruku i biće potrebno da ažuriraju softver na svojim uređajima kako bi iskoristili sve prednosti ove usluge.

Aktivacija VoLTE usluge je besplatna, a korisnici je mogu na zahtjev lako deaktivirati putem besplatnog poziva na 1444 ili na prodajnom mjestu BH Telecoma. Govorni i video pozivi ostvareni putem VoLTE obračunavaju se na isti način kao i standardni pozivi, bez dodatnih troškova.

Više informacija o usluzi i specifičnim uslovima korisnici mogu saznati ovdje. Uživajte u novim mogućnostima uz BH Telecom!