Prvi objekat na Balkanu
219

Taco Bell spreman za otvorenje u Sarajevu: Počinje s radom 17. oktobra

Taco Bell uskoro dolazi na Ilidžu
Taco Bell uskoro dolazi na Ilidžu
Taco Bell, jedan od vodećih svjetskih lanaca brze hrane inspirisanih meksičkom kuhinjom, spreman je za otvaranje svog prvog objekta na Balkanu - koji se nalazi u Sarajevu.

Otvorenje restorana zakazano je za 17. oktobar 2024. godine s početkom u 10 sati na adresi dr. Mustafe Pintola 2D.

Osnovan 1962. godine od strane Glena Bella u Kaliforniji, brend Taco Bell je danas dio Yum! Brands grupacije i broji više od 7.000 restorana u preko 30 zemalja. Međutim, on nije samo još jedan restoran brze hrane. Poznat po svojim ukusnim tacosima, burritosima, quesadillama i drugim meksičkim specijalitetima, karakterišu ga hrabre kombinacije ukusa i kvalitetni sastojci.

Taco Bell specijaliteti
Taco Bell specijaliteti

Ono što ga izdvaja je prilagodljivost – svaki gost može kreirati obrok prema vlastitim preferencijama. Želite dodatni sir ili jalapeño? Možete ih dodati. Taco Bell je mjesto gdje kreativnost susreće praktičnost, a hrana postaje iskustvo.

Objekat na Ilidži bit će prvi restoran Taco Bella na Balkanu i poslužit će kao nova destinacija za sve one koji vole ukusnu hranu. Već na dan otvorenja očekuje se veliki broj posjetitelja, znatiželjnih da isprobaju jedinstvena jela koja su proslavila ovaj brend, a nemaju priliku isprobati ga nigdje u regionu.

Radno vrijeme restorana bit će od 10 do 22 sata svim danima.

Taco Bell specijaliteti
Taco Bell specijaliteti

Dolazak Taco Bella u Sarajevo predstavlja značajno obogaćenje gastronomske ponude grada, pružajući ljubiteljima meksičke hrane priliku da uživaju u autentičnim jelima. Nakon otvaranja prve lokacije na Ilidži, planirano je širenje i na druge lokacije, čime će Taco Bell postati dostupan još većem broju ljudi.

"Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na otvaranju i isprobaju neke od naših najpoznatijih specijaliteta. Povodom otvorenja, očekuje se prava fiesta – s raznovrsnim ponudama, promocijama i naravno, za prvih za 100 kupaca dijelimo besplatan taco. Vidimo se 17. oktobra", poručuju iz Taco Bella.