Bogata ponuda
18

U InterHome Sarajevo od sada i luksuzni namještaj Puffin Home

Salon namještaja InterHome Sarajevo je u svojim prostorijama organizovao svečani događaj povodom predstavljanja luksuznog brenda Puffin Home u Bosni i Hercegovini.

InterHome je postao dio prodajne mreže ovog prestižnog brenda i otvorio svoja vrata na dodatnih 400 kvadrata, te time upotpunio svoju ponudu.

Puffin je renomirani brend sa bogatom ponudom raznovrsnih garnitura, modularnih sofa, ekskluzivnih kreveta, kao i visokokvalitetnih trpezarija.

Puffin brend je uvažen i popularan na području Austrije, Švedske, Engleske, Francuske i Norveške, a od sada i u Bosni i Hercegovini, tj. glavnom gradu.

Osim Puffin-a InterHome se može pohvaliti i zastupanjem brenda Mobello, ručno izrađenog dizajnerskog, masivnog namještaja. Mobello je vlasnik već pet prestižnih nagrada za dizajn, od kojih je jedna i Red Dot nagrada.

"Naš cilj je svojim klijentima pružiti novu dimenziju dizajna u oblasti namještaja i enterijera u segmentu premiuma i luksuza. Posjetite nas na adresi Džemala Bijedića 311, Ilidža", poručuju iz InterHome.

Za više informacija pratite profile Interhome Sarajevo na društvenim mrežama i budite korak ispred u svijetu kvaliteta i luksuza.