U blizini Katedrale
163

U Sarajevu otvoren Finest Selection: Poznati svjetski brendovi namještaja na jednom mjestu

Foto: Vivo Studio
Foto: Vivo Studio
Finest Selection Showroom je u Sarajevu spektakularnim eventom proslavio početak svog poslovanja. Svečanu večer pod nazivom "Sparkling Night", obilježilo je oko 200 zvanica uz zvukove italijanske muzike i kabare performans sarajevskih umjetnika.

Multibrand showroom simboličnog naziva, prezentira visokokvalitetne svjetski poznate brendove namještaja za interijer i eksterijer, poput: Cattelan Italia, Poliform, Novamobili, Porada, Atmosphera, Dedon, Le Comfort, Prostoria, Garda, Tece, IlFanale, Kymo, Bosch i drugi.

Sa sjedištem u samom centru grada, u blizini katedrale, Finest Selection vođen pionirskom vizijom, uspješno je privukao eminentne italijanske, španjolske, njemačke i regionalne brendove.

Foto: Vivo Studio
Foto: Vivo Studio

Sarajevski Flagship Showroom nudi kolekcije spavaćih soba, kuhinja, namještaja za dnevnu sobu i trpezariju zajedno sa outdoor mobilijarom i kućnim dekorom koji odgovara budžetu i ukusu najzahtjevnijih kupaca.

Ideja vođena savremenim dizajnom i besprijekornom kvalitetom u svim segmentima opremanja za svaki prostor osigurava potpuno usklađeno i personalizirano rješenje.

Foto: Vivo Studio
Foto: Vivo Studio

Brendovi koje predstavlja Finest Selection prepoznatljivi su po tome što su poveznica sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću, te se odlikuju bezvremenskom elegancijom i stilom.

Informacije o Finest Selection potražite na adresi: Pehlivanuša 3, putem web stranice www.finestselection.store ili njihovog Instagram profila.