Ispunio joj želju
50

Mladić iz Zagreba djevojku iznenadio vožnjom tramvajskom brusilicom

I. S.
Foto: Facebook/ZET
Foto: Facebook/ZET
Na stranici ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) objavljena je simpatična priča o mladom ljubavnom paru.

Naime, Goran, student Fakulteta elektrotehnike i računarstva, iznenadio je djevojku Lanu vožnjom tramvajskm brusilicom povodom obilježavanja šest mjeseci veze.

"Lana mi je rekla da joj je brusilica iznimno slatka i da joj se sviđa te kako bi se jako voljela provozati u njoj. Otkad mi je to rekla, naletio sam nekoliko puta na brusilicu te bih je uvijek snimio, što bi Lanu svaki put oduševilo. Tako mi je došla ideja da bih ZET-ovu brusilicu mogao iskoristiti kao dobar spoj za šest mjeseci veze", ispričao je.

Zaposlenici ZET-a su bili oduševljeni njegovom željom pa su im omogućili vožnju u večernjim satima.

"Puno sam nagađala gdje ćemo ići jer rekao je da ima ideju za to. Skužila sam to oko podneva i doslovno cijeli dan nisam ništa radila, samo sam čekala da dođemo ovdje na Remizu na vožnju. Nadala sam se da će to biti kao mala prostorija, mali privatni vlakić i zaista je tako. Ovo neću nikada zaboraviti“, kazala je Lana.

Radnici se nadaju da su im pomogli da "izbruse" svoju ljubavnu priču i da će se sjetiti vožnje svaki put kada u noćnim satima pored njih prođe ZET-ova brusilica.

"Uvjereni smo kako će ih vrijedni vozači brusilice jednoga dana ponovno povesti na vožnju da obilježe i poneku godišnjicu veze, jer njihovi osmijesi tako kažu...", zaključili su.