Raznolika ponuda
44

Vrijeme je za savršen odmor: Otkrijte nevjerovatne destinacije sa Ventura Travel

Odmor sa Ventura Travelom
Odmor sa Ventura Travelom
Vrijeme je ljetnih vrućina, a i samim tim tu su planovi odmora na moru, uživnje u kupanju i istraživanje različitih destinacija gdje ćete se prepustiti čarima odmora.

Ove godine Ventura Travel nudi širok izbor nevjerovatnih destinacija po izuzetno povoljnim cijenama, idealno za savršen početak Vašeg odmora. Bilo da planirate putovanje avionom ili autobusom, Ventura Travel je Vaša pouzdana adresa za nezboravne ljetne avanture.

Posebno izdvajaju destinaciju Albanije, koja nudi kvalitetne usluge, popuste do 50 posto za djecu do 12 godina u pratnji roditelja, hotele direktno na plaži te uključene ležaljke za neometan užitak uz more. Svake sedmice, počevši od 21.06. do 13.09. nude Vam dvije izvrsne opcije.

Drač, grad sa dugim, pjeskovitim plažama i vrhunski odabranim hotelima, uključene doručke i večere uz prijevoz po cijeni od 595 KM po osobi za 8 dana 7 noćenja. Uživajte u intenzivnom odmoru obogaćenom raznovrsnim hotelskim sadržajem kao što su bazeni i prostorije za fitness koji će vam pružiti priliku za potpuno opuštanje. Svoje bogatstvo otkriva u ponudama Ventura Travel agencije koje možete pogledati ovdje.

Ako preferirate šljunkovite plaže, preporučuju destinacije Sarande i Ksamila. Ventura Travel je jedina agencija iz Bosne i Hercegovine koja vas vodi upravo do te destinacije, gdje uz povoljne cijene za 7 noćenja sa doručkom i prijevozom, vaš odmor može započeti već od 595 KM sa polascima svake sedmice. Cijene povoljne i pristupačne, zar ne? Detalje ponude možete pronaći jednim klikom na link.

Ventura Travel kao agencija iz Bosne i Hercegovine sa više od 12 godina uspješnog poslovanja u organizaciji ljetovanja u Albaniji, kontinuirano zadržava vodeću poziciju. Vjerujemo da je ovo dovoljan razlog da rezervišete svoje mjesto kod nas u Ventura Travel već danas.

Nadalje, ističući ponudu za ostale destincije poput Antalye avionom ili Egipat avionom, kao i Tunisa. Vaš odabir može biti sa polascima svakog dana po cijenama od 1255 KM po osobi u hotelima minimalno 4* na bazi usluga all inclusive. Destinacija Turske uključuje poznate rivijere Antalye i gradove poput Kemera, Sidea, Beleka, Alanye, Lare u Turskoj, kao i Hurghadu i rivijere poput Abu Some u Egiptu te druge provjerene sunčane plaže u Tunisu. Za sve upite možete ih kontaktirati na mailove: [email protected] ili [email protected].

Ako više volite pustolovine kopnenim putem do Turske, preporučuju Ayvalik i Sarimsakli kao Vaš idealan izbor, gdje Vas čekaju nevjerovatne plaže uz Egejsko more. Za više detalja o programima od 10 ili 12 dana pogledajte kompletnu ponudu na linku.

Jedna od destinacija vrijedna pažnje jeste i Bugarska, sa rivijerom Sunčevog Brega ili Sunny Beach-a. Ova destinacija nudi kvalitetan omjer cijene i usluge, nevjerovatne plaže Crnog Mora te veliki izbor zabavnih parkova garancija su dobre zabave i odmora. Da li je dovoljno 10 dana za 665 KM sa prijevozom i 7 noćenja u hotelima min 3*? Ako želite novu destinaciju u Vašem kalendaru aktivnosti preporučuju Sunny Beach . Detalje te ponude pronađite ovdje.

Kada su u pitanju evropska i svjetska putovanja, u toku mjeseci juni – oktobar, uvijek može biti osvježavajuće organizovati vikend ili duža putovanja za sebe i društvo do destinacija poput Venecije, Istanbula avionom ili autobusom, Pariz, Toskana, Rim, Milano, Andaluzija, Iran može biti dobra kombinacija. Te ponude i mnoge druge možete jednostavno pronaći jednim klikom na www.ventura.travel.

Nakon što ste pogledali prijedloge Ventura Travel putničke agencije, da li putujete zajedno? Jednostavno pronađite Vama najbližu poslovnicu Ventura Travel d.o.o. u Sarajevu na adresi Sime Milutinovića 3, ili u Travniku, na adresi Donja Čaršija 1.

Vaš odmor može početi!

Ventura Travel radi svakim danom od 09:00 do 17:00 sati, a možete ih kontaktirati na telefon 030 540 855 ili 033 555 111 ili pišite na viber / whats app 062 555 110.