Bogata ponuda
29

WoW sniženja u Multibrand Store-u za nadolazeću sezonu

WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store za mjesec septembar donosi nova sniženja za različite artikle i sve uzraste.

Kroz putovanje novih zaštitnih lica Lane Stanišić i Imrana Bezdroba, zavirite u širok izbor različitih artikala koje vam je WoW pripremio za ovaj mjesec, te obnovite svoj garderober novim komadima odjeće za različite svakodnevne aktivnosti. Posebno je naglašeno outlet sniženje od 50 posto za muškarce i žene, gdje možete pronaći idealne odjevne predmete za sve prilike.

Za ljubitelje mode koja odiše šarmom i sofisticiranim stilom Italije, izdvajamo širok izbor poznatog brenda Cavalli Class, gdje na sniženju možete pronaći odličan izbor patika, majica i polo majica koje oslikavaju italijanski šarm i kvalitetu. Ono po čemu su italijani također prepoznatljivi je i spoj dobrog dizajna i udobnosti obuće, a za ovu priliku izdvajamo patike popularnog brenda Love Moschino, brenda koji preko 50 godina opravdava epitet stila i udobnosti. Ukoliko ste ipak ljubitelj njemačke kvalitete i udobnosti, donosimo vam odličan izbor popularnog brenda Philipp Plein i Plein sport, koji su definitivno pun pogodak za odjevne kombinacije za rekreaciju ali i casual business stil. Ako je tašna ono što želite osvježiti u svojoj kolekciji garderobe, onda za vas imamo širok izbor Armani Exchange tašni, visokokvalitetnih i stilizovanih modela koji savršeno kompletiraju vaš izgled. Sniženja na sve navedene artikle su od 40 posto do 50 posto, kao i pouzdanih i popularnih brendova poput Boss, Hugo, Liu Jo, Calvin Klein, Adidas, Napapijri i mnogih drugih. Akcija važi do kraja septembra.

Naručite sve što je potrebno za vas i vašu porodicu u samo nekoliko klikova putem WoW Multibrand Designer Store online shop-a, a o svim novitetima, popustima i nagradnim igrama, zapratite ih na Facebooku i Instagramu i budite u korak s vremenom i najaktuelnijim modnim trendovima. Jednostavno, budi WoW!