Potražite ih na TikToku
19

Aquarius Vils je centar ljetnih dešavanja na Vilsonovom šetalištu

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Vilsonovo šetalište u Sarajevu je i ovo ljeto domaćin raznim festivalima i ljetnim dešavanjima što ga čini vrlo posjećenim i popularnim.

Za one koji to ne znaju, ovo popularno šetalište postaje pješačka zona svakim radnim danom iza 17:00 sati što ga dodatno čini pogodnim za porodice i posjetioce. Baš uz to šetalište smještena je najbolja ljetna bašta u gradu poznatog restoran kluba Aquarius Vils. Samo djelić atmosfere možete pogledati na sljedećem videu:

@aquariusvils Najljepši provod u najljepšoj bašti ❤️ #music #night #acoustic #visitsarajevo #nightlife #aquariusvils ♬ original sound - aquariusvils

Svaki vikend u Aquarius Vilsu na ljetni live stage dolaze popularni muzičari i bendovi koji naprave super zabavu uz fantastičnu atmosferu. Tako već sutra gostuje muzički duo Maja i Marijana. Djevojke su u svom prošlomjesečnom nastupu baš u ljetnoj bašti napravile odličnu atmosferu i sa punim pravom su dobile priliku da otvore muzički august mjesec.


Aquarius Vils
Aquarius Vils

Drugi dan vikenda u subotu 05.08. na live sceni u sklopu "Happy Saturday" događaja će nastupiti Adi Acoustic. Ovaj sve popularniji pjevač sa odličnim glasovnim mogućnostima uvijek napravi super atmosferu i sigurni smo da će to ponoviti i naredne subote.


Aquarius Vils
Aquarius Vils

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila. Od ovog mjeseca Aquarius Vils možete potražiti i na popularnoj TikTok društvenoj mreži.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.