Fantastične svirke
7

Aquarius Vils mjesto gdje ljetuje odlična hrana i super muzika

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Nošen ljetnim notama dobre muzike, super klopom i vrhunskim ambijentom sarajevski restoran klub Aquarius Vils zajedno sa svojom vjernom publikom plovi kroz ovaj proljetni august mjesec.

Dobru svirku ovog petka otvara DJ Splein provjereno domaće muzičko ime koje se vraća na live scenu Aquariusa. Ovo je ujedno i poziv svim ljubiteljima dobrog partyija da u petak budu gosti popularnog Aquarius Vilsa i uživaju u fantastičnoj svirci koju će sigurni smo napraviti DJ Splein.

DJ Splein
DJ Splein

U subotu u sklopu kultnog "Happy Saturday" događaja na live scenu u ljetnoj bašti Aquariusa nastupiti će Mirza Pandur. O ovom mladom muzičaru smo pisali nekoliko puta a njegova najbolja referenca su nastupi koji su postali sinonim za dobru raju i još bolji provod.

Mirza Pandur
Mirza Pandur

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +38761577885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila. Od ovog mjeseca Aquarius Vils možete potražiti i na popularnoj TikTok društvenoj mreži.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.