Spektakularni nastupi
31

Aquarius Vils najavljuje odličan muzički vikend za pamćenje

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Ajla & Gonzo te famozni bend Pandury obilježili su protekli vikend u Aquarius Vilsu. Posebna atmosfera bila je upravo na nastupu Ajla & Gonzo benda.

Ova iskusna i ugodna ekipa napravila je odličan party a prisutna publika je zajedno sa Ajlom pjevala i plesala do kasno u noć. Reakcije publike poslije party-a bile su odlične i sigurni smo da će se za nastup Ajla & Gonzo benda i u buduće tražiti karta više.

Odličan nastup imao je i bend Pandury koji je ponovo dokazao kako je vrlo tražena "roba" na klupskoj muzičkoj sceni. Ovu sjajnu i veselu ekipu posjetioci Aquariusa imat će priliku slušati i gledati na live sceni već sutra petak 18.10.

Vrhunac muzičkog vikenda, subota 19.10. u Aquarius Vilsu nastupa Mirza Pandur. Njegovi nastupi su sa razlogom uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta a za sve vas koji želite provjeriti zašto je to tako, idealna prilika je upravo vikend koji je pred nama. Mirza Pandur je sa vama u subotu 19.10. u Aquarius Vilsu.

Polako ali sigurno bliži nam se i glavni muzički događaj u Aquarius Vilsu ovog mjeseca. Nastup regionalno poznatog Tropico Benda u ovom poznatom sarajevskom klubu najavljen je u subotu 26. oktobra. Ovaj bend ima ogroman broj hitova koji broje milione pregleda i slušanja a veliki broj tih hitova publika će imati priliku slušati upravo u Aquarius Vilsu. Kako su nam naglasili iz menadžmenta Aquarius Vilsa, za ovaj događaj ostalo je veoma malo slobodnih mjesta a sve dodatne informacije vezane za ovaj događaj kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od oktobra mjeseca nedjeljom raditi do 22:00 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.