Dosta iznenađenja
2

Aquarius Vils slavi 25 godina postojanja: Sjajan muzički program u najavi za septembar

Aquarius Vils
Mjesec septembar koje je pred nama u Aquarius Vilsu ima posebno značenje. Naime ovaj popularni sarajevski restoran klub baš u septembru ove godine slavi svoju 25. godišnjicu postojanja.

Vrijedna ekipa iz Aquarisu Vilsa spremila je dosta iznenađenja u toku ovog mjeseca o kojima ćemo svakako pisati u narednom periodu. Kada je muzički program u pitanju septembar donosi neka stara muzička imena ali i neke super interesantne muzičke kombinacije. O čemu se tačno radi pročitajte u nastavku.

Nakon "augustovskog raspusta" u Aquarius Vils se ponovo vraća popularni bend Pandury koji će po staroj dobroj praksi obilježiti svaki petak u ovom mjesecu. Ovaj talentovani bend koji plijeni nevjerovatnom pozitivnom energijom je za sve posjetioce spremio nekoliko iznenađenja u vidu novih pjesama ali i posebnih muzičkih aranžmana. Bend Pandury možete poslušati već sutra ali i svaki naredni petak u ovom mjesecu.

Subota 07.09. rezervisana je za dokazanog majstora sarajevske DJ scene - DJ Spleina koji će, ako je suditi po reakcijama publike sa svog prošlog nastupa, ponovo napuniti Aquarius Vils.

I sljedeća subota 14.09. je rezervisana za jednog DJ-a kojeg nije potrebno posebno najavljivati. Naravno u pitanju je DJ Mahir Beathouse-u koji će po ko zna koji put pokazati zašto je baš on jedan od najpopularnijih i najboljih bosanskohercegovačkih DJ izvođača.

Pretposljednji vikend u ovom mjesecu menadžment Aquarius Vilsa je pripremio zaista dva vrhunska muzička događaja. U petak 20.09. na live muzičkoj sceni zajedno će nastupiti bend Pandury i već poznati i dokazani regionalni muzičar Mirza Pandur. Za zagrijavanje atmosfere, poznati Warm Up događaj, tog petka biti će zadužen DJ Mahir Beathouse. Ovo je jedan od događaja kojim će Aquarius Vils simbolično obilježiti svojih 25 godina postojanja.

Subota 21.09. još jedna posebna premijera. Ovaj put Ajla & Gonzo Specijal po prvi put u proširenom sastavu sa obogaćenim muzičkim programom posebno pripremljenim za ovaj događaj. Nešto što, sigurni smo, vrijedi poslušati ali i pogledati pa ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre svirke da upravo u subotu posjete Aquarius Vils.

Posljednja subota u septembru rezervisana je za Enigmu koja je proteklog mjeseca svojim odličnim nastupom osigurala nastup i u ovom mjesecu i to u sklopu subotnjeg "Happy Saturday" događaja. Dakle Enigma bend će nastupiti u subotu 28.09. a za Warm UP nastup te subote zadužen je DJ Splein.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od juna mjeseca nedjeljom raditi do 00:00 sati.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine