Opleo po pjevaču
494

Bivši menadžer Zabranjenog pušenja: Čolić je moje najveće razočaranje, dinara on nije imao

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Čuveni menadžer, najpoznatiji po radu sa Zabranjenim pušenjem i kao producent "Top liste nadrealista" Dragan Kiki Zurovac, progovorio je o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istaknuo da je on njegovo najveće razočarenje.

"Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim i pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović ajde: 'Hajde ti pokušaj'. Međutim, to je sve propalo", rekao je Zurovac u podcastu Gravitacija.

"Imao je 51 godinu, a mislim da ga je zadnjih tih 10 godina od te 51, dečko kojeg je on isto razočarao, držao na svojoj grbači. S Čolićem se nikad niko nije ni družio ustvari, od Sarajlija", dodao je Zurovac.

Kaže da se najviše razočarao u Čolića nakon što ga je vratio na scenu.

"Te 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat da vrati svoje dugove i bratove dugove. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione, pošto njega i sad smatraju najbogatijim pjevačem, a on nikada nije imao dinara prije toga nije zaradio", rekao je Zurovac.