Vozilo dobilo i Instagram
45

Enis Bešlagić i Selma Bajrami družili se u Tuzli: Pjevačica u Bingomobilu otkrila zanimljivosti o sebi

Klix.ba
Enis Bešlagić i Selma Bajrami sa Bingomobilom u Tuzli
Enis Bešlagić i Selma Bajrami sa Bingomobilom u Tuzli
Nakon brojnih putešestvija po BiH, Enis Bešlagić je sa Bingomobilom stigao tamo odakle je krenuo - u Tuzlu, gdje mu se pridružila i Selma Bajrami. A, u svome mjestu, ovo sada već prepoznatljivo vozilo doživjelo je nešto što nijedno dosad nije – dobilo je svoj Instagram profil.

Enis Bešlagić je s Bingomobilom u prethodnih mjesec obišao brojna "naša mjesta" i podijelio mnoštvo Bingo poklona, ali nekako mu je najljepše i najveselije bilo u gradu gdje je Bingo nastao. Prirodno je, stoga, bilo da se upravo tu rodi ideja o otvaranju profila.

U Tuzli mu je društvo pravila Selma Bajrami, s kojom je otpjevao nekoliko hitova. Selma mu je ovom prilikom otkrila i broje zanimljivosti iz svog života – gdje se tačno rodila, koje je to istinsko njeno mjesto u Tuzli, gdje je živjela kad je imala 20 godina te gdje je pao njen prvi poljubac.

Enis Bešlagić i Selma Bajrami sa Bingomobilom u Tuzli
Enis Bešlagić i Selma Bajrami sa Bingomobilom u Tuzli

Desilo se i svojevrsno takmičenje u pjevanju na najpoznatijem "našem mjestu" - Kod Meše i Ismeta, a obišao je Enis i najveći zoološki vrt u BiH gdje nije propustio priliku da se sprijatelji s lehmurima i drugim životinjama.

Enis je posjetu Tuzli završio uručivši dvije donacije Binga u iznosu od po 10.000 KM.

Ovoga puta izbor je pao na Zmajevo srce – jedini ugostiteljski objekat u BiH u kojem ravnopravno posao obavljaju ljudi s Downovim sindromom te Humanitarnom društvu Emaus i njihovom prihvatnom centru "Duje" u Doboj Istoku.