Glumi i Zlatko Burić
24

Brad Pitt u filmu "Wolfs" govori i na našem jeziku: Šta mislite koju psovku je izgovorio?

L. R.
Brad Pitt u novom filmu (Screenshot/Youtube)
Brad Pitt u novom filmu (Screenshot/Youtube)
Glumac Brad Pitt nedavno je ostvario ulogu u filmu "Wolfs" reditelja Jona Wattsa, a za jednu scenu koristio se i dobro poznatom psovkom na Balkanu.

Naime, nakon što je film, u kojem su Brad Pitt i George Clooney ostvarili glavne uloge, objavljen na streaming platformi Apple TV+, na Youtubeu se pojavio snimak iz jedne scene u kojem Pitt izgovara psovku.

Tokom jedne scene plesa u svadbenoj sali, Clooney se obraća Pittu, koji na kraju izgovara "Pi**u materinu". U istoj sceni se pojavljuje i hrvatski glumac Zlatko Burić, koji se prije toga obraća obojici s rečenicom: "O'ladite, je*em vam!"

Hrvatski glumac Zlatko Burić u filmu glumi ruskog mafijaša pa se pretpostavlja da su scenaristi zapravo htjeli psovku na ruskom jeziku, ali su najvjerovatnije pogriješili.

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji ove godine, a 27. septembra je objavljen i na streaming platformi Apple TV+.

Clooney je u filmu utjelovio profesionalnog kriminalca čiji je zadatak prikriti zločin visokog profila. No, kada se na mjestu zločina pojavi i Pitt, koji je angažiran za isti posao, dva "vuka samotnjaka" moraju udružiti snage.