Premašio očekivanja
2

Fanovi pohvalili glumca Raya Nicholsona u novom horor filmu "Smile 2": Naslijedio talenat od oca

D. V.
Ray Nicholson (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Ray Nicholson (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
U novom horor filmu "Smile 2" ulogu je ostvario glumac Ray Nicholson, a mnogi fanovi primijetili su sličnost sa njegovim ocem Jackom Nicholsonom.

Na društvenoj mreži "X" mnogi su pohvalili ulogu koju je odigrao Ray Nicholson, dok su drugi kritikovali odabir glumaca.

Za "Smile 2" gledatelji su napisali da je bolji od prve verzije i da je jedan od najstrašnijih koje su gledali ove godine.

"Sa nestrpljenjem očekujem i 'Smile 3'", "Ray Nicholson u ovom filmu je najbolji odabir svih vremena", "Ray je pokazao svoj talenat, isti je kao njegov otac", samo su neki od komentara fanova.

Ray Nicholson prokomentarisao je sličnosti koje su fanovi uočili između njega i njegovog oca i kazao da mu je otac velika inspiracija i njegov heroj.
Redatelj filma "Smile 2", Parker Finn rekao je da je Ray prošao audiciju za ulogu i da se na istoj jako dobro pokazao. Također, naglasio je da je Jack Nicholson jedan od njegovih najdražih glumaca svih vremena te da je gledajući Raya pomislio da je isto kao da gleda mladog Jacka.