Razočarala i kritičare
34

Fanovi serije koju su prozvali "najboljom u 2023. godini" razočarani novom sezonom

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nije neobično da popularne serije kroz godine i sezone gube na kvaliteti, a djeluje da je to slučaj i sa serijom "The Bear" koju su prozivali najboljom u 2023. godini.

Epizode treće sezone serije "The Bear" su izašle, a recenzije kritičara, kao i fanova koji dijele utiske na mrežama - nisu sjajne. Treća sezona jednostavno nije oduševila, a neki čak kažu da je "upropaštena".

Serija koju predvodi Jeremy Allen White postala je poznata nakon svoje prve sezone, pokupivši deset Emmyja, uključujući i nagrade za tri člana glavne glumačke ekipe.

"The Bear" je počeo odlično i među kritičarima, što su potom poredili sa drugom sezonom koja je postala veliki hit kod gledalaca, sa više scena koje su postale viralne.

Međutim, s izlaskom treće sezone, reakcije nisu najbolje. Variety je naveo da "poduzima korak unazad u besciljnoj trećoj sezoni koja se previše oslanja na moć zvijezda".

Rebecca Nicholson iz The Guardiana rekla je u njihovoj recenziji: "U 'The Bearu' svi ili viču jedni na druge da 'začepe' ili insistiraju na tome koliko se vole".

Dok većina fanova još uvijek nije pregledala svih deset epizoda, prve reakcije koje dijele na mrežama nisu sjajne, a neki pišu čak i da je treća sezona uništena.