Ostali zatečeni krajem
106

Film predstavljen kao komedija: Korisnici Netflixa završili u suzama nakon gledanja "A Man Called Otto"

L. R.
Tom Hanks (Screenshot/Youtube)
Tom Hanks (Screenshot/Youtube)
Korisnici Netflixa ostali su razočarani nakon gledanja filma "A Man Called Otto" zbog toga što su očekivali da je riječ o komediji.

Mnogi korisnici smatraju da je film pogrešno predstavljen i da nikako nije riječ o komediji kako su označili na ovoj streaming platformi.

Film iz 2022. godine odnedavno je dostupan na Netflixu. Glavnu ulogu u filmu ostvario je oskarovac Tom Hanks, koji glumi mrzovoljnog penzionera. On u filmu pada u depresiju nakon smrti supruge i planira se ubiti. Međutim, njegov život se okrene kada dobije nove susjede, uključujući trudnicu Marisol.

Film, kojeg je režirao Marc Foster, temelji se na bestseleru "Čovjek po imenu Uve" Fredrika Backmana, ali fanovi Toma Hanksa ostali su zatečeni nakon što su pogledali film koji je izazivao suze.

"Kad tvoj prijatelj kaže da je "A Man Called Otto" sjajan film, ali ti se zapravo nisi potrudio pogledati ga i onda se pojavi na Netflixu pa pomisliš: 'Oh, gledat ću to'. Razmislite dvaput osim ako vam ne smeta bol koja slama dušu", "Pokušavao sam pronaći film za gledanje na Netflixu pa sam u kategoriji komedija odabrao film 'A Man Called Otto' neznajući o čemu se radi i sada plačem", "Toliko sam plakao da me boli glava. Budite ljubazni prema ljudima kojima bi moglo biti teško", "Jučer sam gledala 'A Man Called Otto' na Netflixu i to mi je nekako slomilo srce, a zatim mi se sve ponovno spojio. Kakav nevjerovatan film, puno sam plakala", bili su samo neki od komentara.