Beli Manastir
25

Holivudske zvijezde ponovo u susjedstvu: U Hrvatskoj se snima triler "Wrongful Death"

N. O.
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
U Hrvatsku su ponovo stigle holivudske zvijezde, a ovaj put je reditelj Vjekoslav Katušin u Belom Manastiru u Baranji okupio Erica Robertsa i Michaela Parea.

Premda hrvatsko primorje, a prije svega Dubrovnik, najčešće privači holivudsku produkciju ovaj put su snimali u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Tako su regija Baranja i grad Beli Manastir postali filmski set za triler "Wrongful Death".

Eric Roberts, holivudski glumac i brat Julie Roberts, danas je održao press konferenciju u Belom Manastiru te tako najavio snimanje filma.

Film se snima u produkciji kuće Dream Team, a u njemu pored Robertsa glume i Michael Pare te Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Kristijan Glavaš i Mario Zelić.

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell

Režira ga Vjekoslav Katušin, hrvatski producent s njemačkom adresom, a već je ranije snimao u Hrvatskoj zajedno s Ericom Robertsom, Tomom Sizemoreom i Costasom Mandylorom.

U trileru "Wrongful Death" radnja se vrti oko nastojanja Davida Moorea, kojega utjelovljuje Michael Pare, da umiri svoju savjest tako što će otkriti pravu istinu o tome šta se dogodilo s njegovim sinom, odnosno ko mu je i zbog čega oduzeo život.

To nastoji saznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), a u priči se pojavljuju i jedan beskrupulozni novinar, jedna ovisnica te jedna spletkarica teške prošlosti. Sve to treba stvoriti eksplozivni koktel u kojem je suština prikaz odnosa roditelja i djeteta na dva različita načina.