Legendarna glumica
62

Joan Collins otkrila da su ih tokom snimanja kultne serije izgladnjivali: Bili smo poput insekata

L. R.
Joan Collins (Foto: EPA-EFE)
Joan Collins (Foto: EPA-EFE)
Glumica Joan Collins nedavno je otkrila kako su nju i druge glumce izgladnjivali na setu kultne serije "Dynasty".
Legendarna glumica nedavno je govorila o svojoj dugugodišnjoj karijeri i ulozi koja ju je proslavila. Ona je glumila Alexis Carrington Colby u američkoj seriji, koja je počela s emitovanjem 1981. godine.

"Nismo smjeli ništa jesti između obroka. Imali su sva ta peciva i poslastice koje bi ekipa serije jela, ali nama glumcima bi rekli: 'Ne, ne, ne, samo štapići mrkve'. Izgledali smo poput insekata", navela je 90-godišnja glumica.

Tokom panela na kojem je sudjelovala, Collins je nosila jaknu iz serije, rekavši kako je to jedina stvar koju je zadržala sa snimanja. Ranije je otkrila kako je jedan od njenih najvećih fanova bio Donald Trump, koji ju je inspirisao tokom snimanja serije. No, tada nije bio političar već biznismen.

Iako ima 90 godina, Collins je ranije rekla da veoma vitalna i entuzijastična. Ranije je bila na meti kritika zbog braka s 32 godine mlađim Percyjem Gibsonom, koji je ujedno i njen peti suprug. No, istakla je da za njih to nije problem i da svako može pronaći ljubav u bilo kojoj fazi života.