Oduševila fanove
57

Kate Winslet se skinula u novom filmu "Lee" snimanom u Dubrovniku, fotografije postale tema komentara

I. S.
Kate Winslet se u novom filmu "Lee" Ellen Kuras pojavljuje gola, što je privuklo pažnju njenih brojnih fanova koji fotografije dijele na društvenim mrežama.

Ovaj film donosi priču o Lee Miller, manekenki koja je tokom Drugog svjetskog rata postala dopisnica magazina Vogue. Nju glumi Kate. Rad na filmu trajao je čak osam godina. Kate, koja ga je i producirala, platila je čitavoj ekipi honorare za dvije sedmice.

Foto: X
Foto: X

Ekipa je u septembru 2022. godine snimala u Dubrovniku, Kuparima i Trstenom. Snimanje je bilo nakratko prekinuto nakon što se Kate okliznula i ozlijedila leđa.

Osim nje, uloge su ostvarili i Marion Cotillard, Andrea Riseborough, Andy Samberg, Noemie Merlant, Josh O'Connor, Alexander Skarsgard...

Foto: X
Foto: X

Očekivano, pažnju gledatelja najviše su privukle scene u kojima je Kate gola pa su na društvenim mrežama uslijedili brojni komentari.

"Najzgodnija glumica svih vremena", "Pored toga što je film odličan, hvala Kate što nas je počastila svojom golotinjom", "Moja ocjena je 10", neki su od njih. Glumica je ranije govorila o svojoj odluci da se skine pred kamerom.

"Ljudi u mom timu su mi rekli: 'Možda bi trebala više razmisliti o tome', na šta sam ja odgovorila: 'Zašto? Jer se vidi komadić 'mesa'? Ne, bit će kako sam ja odlučila", ispričala je.