"Megdan"
70

Legendarni kickbokser na snimanju filma s Enisom Bešlagićem, glumac se pohvalio fotografijom

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Enis Bešlagić dio je ekipe filma "Megdan" koji snima Aleksa Balašević, a nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom s legendarnim nizozemskim kickbokserom Remyjem Bonjaskyjem koji je posjetio ekipu na snimanju.

Film "Megdan" prati borbu nekoliko junaka, glavni lik filma je redar iz lokalnog kafića koji želi da stigne do ringa i svjetala Las Vegasa. Kako je Balašević i ranije govorio, taj lik je simbol novih generacija.

Od ranije je poznato da u filmu uloge tumače Enis Bešlagić, Viktor Savić, Aleksandar Gavranić, Miljan Davidović, Vojin Ćetković, a pojavljuju se i crnogorski MMA borac Vaso Bakočević, kickbokseri Čedo Pantić i Nikola Drobnjak.

Sada je ekipu posjetio i legendarni nizozemski borac sa surinamskim korijenima Remy Bonjasky, a fotografijom s njim pohvalio se i bh. glumac Enis Bešlagić.

"Remy Bonjasky je došao na snimanje filma Megdan i već potpisan ugovor za menadžerisanje penzionisanih boraca, koji su u top formi", napisao je u opisu fotografija Bešlagić.

Aleksa Balašević, koji film snima po želji svog oca Đorđa, u komentaru je poručio: "Svijet je mali za nas",

Balašević je i na svom profilu podijelio snimak sa seta filma na kojem se može vidjeti i Bonjasky.

"Naš gost koji nas je bratski obišao i podržao jednu mladu ekipu. Najveći na svijetu, legenda, milioner, K1 legenda, modna ikona Remy "leteći džentlmen", naveo je na snimku.