I danas je prelijepa
6

Margot Robbie utjelovila je suprugu "Vuka s Wall Streeta", evo kako je ona zapravo izgledala

D. J.
Screenshot: YouTube
U filmu "Vuk s Wall Streeta" suprugu nekadašnjeg brokera Jordana Belforta utjelovila je prelijepa Margot Robbie te u filmu nosi ime Naomi. Ipak, pravo ime Belfortove supruge je Nadine, a i danas plijeni pozornost svojom ljepotom.

Nadine Caridi, sada Nadine Macaluso, žena je iz stvarnog života zloglasnog "Vuka s Wall Streeta", Jordana Belforta. Njihov burni osmogodišnji brak bio je ispunjen zlostavljanjem, pohlepom, drogama i traumama.

Nadine je karijeru započela kao model, krasila je brojne naslovnice modnih časopisa te se pojavljivala ​​u nacionalnim kampanjama. Međutim, pravu slavu je stekla nakon što se udala za Jordana Belforta.

Nadine je Jordana upoznala tokom jedne od njegovih zabava koje su bile poznate po zgodnim djevojkama, litriama alkohola i raznim drogama.

U to je vrijeme Jordan je bio oženjen Denisom Lombardom, ali ga je Nadine jako privukla te se razveo od svoje prve supruge. S Nadine se oženio 1991. godine. Ona je potom napustila modeling i s njim je dobila dvoje djece - sina po imenu Carter i kćerku po imenu Chandler te se posvetila odgoju djece.

Jordan je kupio luksuznu jahtu za svoju suprugu i nazvao je Nadine, no potonula je u junu 1996. Tada je Jordan često bio u vijestima zbog njegovih sumnjivih poslova, što je dovelo do istrage vlasti, i na kraju je osuđen na četiri godine zatvora 2003.

U zatvoru je proveo godinu dana i 10 mjeseci prije puštanja na uvjetnu kaznu zbog dobrog ponašanja. Ovaj incident, zajedno s Jordanovom ovisnošću o alkoholu i drogama, njegovim vezama s drugim ženama i fizičkim zlostavljanjem, dovelo je do toga da se Nadine od njega razvela 2005. godine.

Nakon što se razvela od Jordana, Nadine se ponovno udala, ovaj put za Johna Macalusa, bivšeg poduzetnika i izvršnog direktora Wizard Worlda. Nije im bio problem što je John 22 godine stariji.

Otkako je Nadine doktorirala 2015. godine, radi kao bračna savjetnica i obiteljska terapeutkinja, pod imenom Dr. Nadine Macaluso. Tvrdi da je "terapija put samootkrivanja koji vam može vratiti vezu s vašim autentičnim ja, tako da se možete osjećati potpuno živim i dostići svoj puni potencijal."