Stiže sljedećeg mjeseca
11

Michael Fassbender i Richard Gere u novoj špijunskoj triler seriji: Objavljen je prvi trailer

D. V.
Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot
Prethodnih dana objavljen je službeni trailer za špijunsku triler seriju The Agency koja će se prikazivati na servisu Paramount+ with Showtime.

Serija se temelji na francuskoj seriji "Le Bureau des Legendes" na kojoj je radio Eric Rochant i prikazivala se od 2015. do 2020. godine. Scenarij za seriju radili su braća Jez i John-Henry Butterworth.

Među glumačkom postavom serije ističu se Michael Fassbender, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, Katherine Waterson, John Magaro, Alex Reznik, Andrew Brooke, Harriet Sansom Harris, India Fowler, Saura Lightfoot-Leon, Reza Brojerdi i Richard Gere.

Michael Fassbender odigrao je ulogu Martiana, tajnog agenta CIA-e koji je nakon nekoliko godina u tajnoj misiji pozvan da se vrati u londonski ured. Zbog posla je ostavio svoju ljubav, Sami Zahir koju je upoznao u trajanju svoje misije. Njegova karijera i identitet dolaze u opasnost kada se sazna da je i Sami u Londonu.

Michael žali jer je prekinuo svoju vezu zbog posla, a Richard Gere u posebnoj ulozi u seriji šalje ga u novu misiju gdje je cilj pronaći jednog od agenata.

Producenti serije su Fassbender, Wright, Keith Cox, Nina L. Diaz, David Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Bbob Yari, Alex Berger, Pascal Brenton I Ashley Stern. Produkciju serije radili su George Clooney I Grant Heslov.

Premijera serije planirana je za 29. novembar.