Večeras premijera
42

Nadine Mičić: Druga sezona serije "Princ iz Eleja" je uzbudljivija, zabavnija i drugačija od prethodne

D. J.
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu premijerno je prikazana i druga sezona serije "Princ iz Eleja", a jedna od glavnih protagonistica, Nadine Mičič, otkrila je što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama.

"Druga sezona je uzbudljivija, zabavnija i drugačija od prethodne. Nadam se da će publika u njoj uživati kao i mi koji smo na njoj radili", poručila je kratko Nadine.

Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba

Prva sezona serije "Princ iz Eleja" na sinoćnjoj dodjeli Srca Sarajeva osvojila je dvije nagrade, onu u kategoriji Najbolji glumac - komedija, nagradu je osvojio Alen Muratović i u kategoriji Najbolji scenarij - komedija, nagradu su osvojili Elma Tataragić, Dušan Vranić i Enes Zlatar.

Sitcom Princ iz Eleja donosi priču o Mikiju, 45-godišnjaku koji se vraća iz SAD-a, nakon mnogo godina suočavajući se s neočekivanim izazovima i nostalgičnim hitovima iz prošlosti. On stiže sa suprugom Kate, uvjeren kako je bio zvijezda u Sarajevu, ali ga danas niko ne prepoznaje. Svi su se promijenili, samo on nije i kako dolazi u Sarajevo odlučuje kupiti TV kuću Kobilja Glava.